Dames 2 wint vrijdag 4/11 en stijgt van de 10e naar de 6e plek!!!

Afgelopen vrijdag speelde D2 uit tegen Kratos in Delft om 21.30u.

06 Nov 2022

Dames 2 wint vrijdag 4/11 en stijgt van de 10e naar de 6e plek!!!

Na een paar verliespartijen konden we deze wedstrijd punten pakken om te stijgen in onze poule. Maar ja, dat moet dan altijd nog maar even gebeuren.
  • De eerste set begonnen we gespannen en het ging heel erg gelijk op en pas aan het einde van de set konden we de winst pakken met 25-23. Esther speelde lekker op de dia positie die set.  
  • De tweede set kregen we vleugels. Onze nieuwe aanwinst Monique scoorde wel 10 punten met haar service en ook mede door lekkere ups van Joyce wonnen we die set met 25-08. En nu door…..maar dat lukte helaas niet.  
  • De derde set ging er van alles mis. We kregen de service van de tegenpartij niet onder de knie en we verloren die set met 17-25. 
  • Omdat we echt wilde winnen moest in de laatste set alles op alles gezet worden. Petra ging weer op de dia omdat Esther nog steeds last heeft van haar nek-blessure en Ingrid en Ramona op de midden. Ramona had een paar mooie reddingen van de grond, en dat zonder knielappen! Ingrid een mooie plaatsbal in het hoekje en ook Marianne een paar lekkere buitenballen rechtdoor en zo pakten we de punten. We sloten de set af met 25-16 dus een winst van 3-1 en lekker 4 punten in de pocket.  
  • Onze tweede aanwinst Yentle was er dit keer niet maar we zijn voornemens dit nog een keer te gaan doen binnenkort en dan met haar erbij. 

 Heel blij mee en dat verdiende bitterballen dus die hebben we onszelf cadeau gedaan!