Een wedstrijd op donderdagavond

12 Feb 2023

Een wedstrijd op donderdagavond

Een wedstrijd op donderdagavond, dat kan niet anders dan een thuiswedstrijd bij VOLEVO
Een wedstrijd op donderdagavond, dat kan niet anders dan een thuiswedstrijd bij VOLEVO! Op tijd van huis reisde we af naar Leidschendam. We hadden er zin in en het zou een spannende wedstrijd gaan worden. Een paar weken terug hadden we 3-1 gewonnen, dus we waren vastberaden om punten mee naar huis te nemen. 
 
De eerste set werden we echter direct overrompeld door een sterk VOLEVO! De tweede set gingen we er vol voor, maar verloren we alsnog met 24-26.. We kregen het niet voor elkaar, VOLEVO zat steeds op de juiste plekken in de verdediging en hadden een goede service en aanval. 
We bleven er voor gaan tot in de laatste set, maar het zat er die donderdagavond niet meer in.. Helaas moesten we alle punten achter laten in Leidschendam. Zij waren het betere team en de terechte winnaar van de avond, maar wij hadden nog wel even een grote teleurstelling te verwerken!
 
De strijd zit er nog niet op, met goede moed gaan we de volgende wedstrijden tegemoet!  Na de wedstrijd stonden we met 3 teams op een gedeelde 2 plek, dus het belooft nog een spannende competitie te gaan worden!
 
Gelukkig hebben we komende week geen wedstrijd, want het zal een pittige training worden. Erik heeft zich namelijk door zijn oudste dochter laten inspireren; die met de suggestie kwam om een straftraining te geven, wegens het teleurstellende resultaat afgelopen donderdag! We bereiden ons alvast voor..
 
 
Groetjes,
Nathalie