Oproep Jeugdcoördinator

Wie wil onze jeugd in de goede banen leiden?

07 Mar 2021

Oproep Jeugdcoördinator

Met het nieuwe volleybalseizoen in zicht zijn we op zoek naar iemand die ons wil helpen om onze jeugd te begeleiden! Willem heeft aangegeven, na lang met plezier jeugdcoordinator te zijn geweest, zijn positie te willen doorgeven. Benieuwd wat jij voor de jeugd van PQV kan betekenen? 

 

De jeugdcoordinator houdt zich, in het kort, bezig met de volgende zaken. Het bevat een stukje meedenken over en communicatie met onze jeugdteams en -trainers en de ouders, maar natuurlijk ook met nieuwe jeugdleden. Verder hopen we de jeugd op leuke volleybaluitjes te kunnen trakteren, bijvoorbeeld een bezoek aan een wedstrijd van het nationale team of een eredivisiewedstrijd! Daar is natuurlijk wat organisatie voor nodig, en je bent dan zelf ook erbij om een oogje in het zeil te houden, en van het volleybal te genieten natuurlijk! Als laatsts zijn er een aantal (mini)-toernooien waar onze jeugd zich kan uitleven tegen bijvoorbeeld buurtverenigingen, en de jeugdcoordinator helpt ons om van die toernooien een sportief succes te maken. 

Natuurlijk gooien we je niet in het diepe, maar krijg je de beste begeleiding van onze Koninklijke Jeugdcoordinator Willem! Als je liever eerst wat meer wilt weten, stuur even een mailtje. En, als je wilt, kun je zelfs bij Willem op snuffelstage! 

 

Nu staan we stil, maar we willen iedereen, en vooral de jeugd natuurlijk zo gauw mogelijk weer kunnen laten sporten! De jeugdcoordinator speelt hier een belangrijke rol in. Wil jij meehelpen om onze jeugd zo snel mogelijk gewoon weer “normaal” te laten sporten en lekker van volleybal te laten genieten? Stuur dan een mail naar voorzitter@pqv-volleybal.nl en help ons onze jeugdteams te versterken, juist nu ze het zo verdienen!