PQV gastheer van Cool Moves Volleybal-eindtoernooi

10 Apr 2022

PQV gastheer van Cool Moves Volleybal-eindtoernooi

DE LIER – voor de jongste volleyballers is er volgende week ruime aangelegenheid om hun talenten te vertonen tijdens het Cool Moves Volleybal (CMV)-eindtoernooi. In samenwerking met aangesloten volleybalverenigingen organiseert de NeVoBo dit toernooi om de jeugd te laten sporten.

CMV Regio Haaglanden is het samenwerkingsverband van volleybalverenigingen in de regio Haaglanden en de Nederlandse Volleybal Bond (Regio West). De toernooicommissie CMV Haaglanden is vanuit de NeVoBo de stabiele, drijvende en coördinerende kracht, waarbij de uitvoerende taken verdeeld zijn tussen de toernooicommissie en de organiserende verenigingen. Deze verenigingen organiseren gezamenlijk een reeks toernooien voor de jongste volleyballers, vanaf 6 tot ca. 11 jaar (CMV niveau 2 t/m 5). Oudere kinderen kunnen via de aangesloten volleybalverenigingen deelnemen aan de NeVoBo jeugd-competitie (Vanaf CMV niveau 6).  

Na een sportief CMV-seizoen zijn de kinderen klaargestoomd voor het eindtoernooi, waarbij alle teams met elkaar een leuke dag beleven. Dit jaar mag volleybalvereniging PQV Westland de gastheer zijn van dit toernooi. Op 16 april zullen zij vele CMV-teams ontvangen in SC Vreeloo vanaf 9:30 voor de allerjongsten (niveau 2 en 3) en vanaf 13:00 uur voor de wat oudere kinderen (niveau 4 en 5). De prijsuitreikingen zullen plaatsvinden om 12:30 en 16:00 uur. Het belooft een sportieve en bovendien gezellige dag te worden. Familie, vriendjes en vriendinnetjes en geintereseerden zijn uiteraard welkom om de energieke sfeer te proeven en natuurlijk de jonge volleyballers aan te moedigen. De deur staat voor iedereen open. Kom jij ook een duikje nemen in de mooie wereld van volleybal?