31 Oct 2022

Vanuit de bestuurskamer

Afgelopen dinsdag 25 oktober is het bestuur weer bij elkaar gekomen. Er zijn weer allerhande zaken besproken.

Er zijn nieuwe ballen besteld, waar we jullie intussen al lekker mee zien volleyballen, en er zijn trainingsattributen aangeschaft. Zo hebben we nieuwe “bouncers” waar je passing mee kunt oefenen, bal-hangers waar je een goed gemikte smash mee kunt oefenen, en een setuppers-ring. Zelf uitproberen? De materialen zijn in de hal aanwezig, vraag er even naar!

Verder hebben we zaken besproken op het gebied van vrijwilligers. De vereniging, dat zijn we samen en dat doen we samen! We zoeken bijvoorbeeld iemand die ons wil helpen met de communicatie. Een mooie plek voor iemand die het interessant vindt om te zien hoe onze website achter de schermen werkt bijvoorbeeld. Is media jouw ding? Dan is dit een leuke kans! Of zou je wel eens training willen geven? Hier zoeken we ook nog mensen voor. Daar kun je zelfs een mooie trainingsvergoeding krijgen! Laat ons weten als je mee wilt helpen via secretaris@pqv-volleybal.nl. Of schiet een van de bestuursleden gewoon even aan in de hal.

De contributie is inmiddels door driekwart van de leden betaald. Heb jij dit ook al gedaan? Super! Nog niet? Let op, de deadline is 31 oktober (oei... dat is vandaag!). Een andere belangrijke datum is die voor het oliebollentoernooi: dit jaar op 30 december. Schrijf hem in je agenda!

Als laatste nog een leuke mededeling: de Rabo Clubsupport-Actie heeft ons dit jaar het mooie bedrag van €741.01 opgeleverd! Allemaal bedankt voor het stemmen!

 

Groetjes namens het bestuur,

Erik