Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging dinsdag 13 september

30 Aug 2022

Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 13 september aanstaande komen we om 19.45 uur bij elkaar voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV).

We beginnen dit seizoen enthousiast met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 13 september om 19.45 uur in de Eekhouthal in Kwintsheul.

 

  • Zorg dat er in ieder geval 1 persoon aanwezig is die jullie wensen vanuit het team vertegenwoordigt.

Wederom kijken we terug op een bijzonder seizoen. Ondanks de tijdelijke onderbreking in de winter, hebben we gelukkig het grootste deel van de competitiewedstrijden wel kunnen spelen. Als gevolg van het missen van een aantal wedstrijden zijn er geen teams gepromoveerd en gedegradeerd bij de seniorenteams.

Ook afgelopen seizoen hebben we prachtige sportieve prestaties gezien! Alle teams hebben keihard geknokt voor punten. Daarbij was het prachtig om weer volle sporthallen te zien. We gaan er van uit dat we weer een ‘normaal’ seizoen tegemoet gaan en hopen dat iedereen hier als vanouds kan van genieten.

Waar we tijdens het eerste corona-seizoen behoorlijk stabiel gebleven zijn qua ledenaantal, zien we dit nu enigszins teruglopen, om verschillende redenen. Gelukkig staat daar tegenover dat we binnen verschillende teams nieuwe gezichten hebben zien verschijnen. De bezetting van alle teams blijft een belangrijk punt van aandacht.

We willen ook graag van de gelegenheid gebruik maken om onze medebestuursleden en iedereen die actief betrokken is bij de vereniging, te bedanken voor al hun inzet. We zijn een vereniging, dus het is cruciaal dat er we met z'n allen de schouders onder zetten. Meer en meer merken we dat het steeds moeilijker wordt om mensen betrokken te houden, waardoor steeds meer taken door dezelfde personen opgepakt moet worden. Dus bij deze ook een oproep: Zet je in voor onze vereniging, want vele handen maken licht werk!

Tot slot, wensen we jullie veel volleybalplezier in het nieuwe seizoen!