Clinics

Volleybal clinics op basisscholen

PQV komt graag langs voor een volleybalclinic op maat!

Wij van PQV richten graag onze blik naar buiten, en laten graag zien hoe leuk volleybal is! Om ook de jeugd kennis te laten maken met onze sport, bieden we volleybalclinics aan, voornamelijk op basisscholen en buitenschoolse opvangcentra. Tijdens de clinic, gegeven door een van onze vrijwillers en/of trainers, maken de leerlingen kennis met de basis van het volleybal, het passen, blokken en natuurlijk smashen! De clinics zijn een toegangelijke manier om volleybal zelf te ervaren op een leuke en natuurlijk interactieve manier. Wij staan voor u klaar om de leerlingen een onvergetelijke sportavontuur te laten beleven!

Wij hebben ervaring met deze clinics, we zijn al op diverse basisscholen verwelkomd om tijdens de gymles de lesgroep lekker te laten volleyballen. We hebben zelfs al eens een clinic mogen geven onder begeleiding van de 3-voudig Olympisch beachvolleybalster Rebekka Kadijk en TeamNL-beachvolleybalster Puk Stubbe! Voor de kinderen een fantastische en onvergetelijke middag.

Wilt u ook uw leerlingen laten kennismaken met de ins en outs van volleybal? U kunt eenvouding contact met ons opnemen hierover via het Contactformulier, of u kunt een mail sturen naar secretaris@pqv-volleybal.nl, zodat we een afspraak kunnen maken. Samen zorgen we ervoor dat we de jeugd lekker kan bewegen en zich kan uitleven met het prachtige volleybal!