Inspiratiedag PQV 2023: zorg dat je er bij bent!

Uitnodiging

13 Nov 2022

Inspiratiedag PQV 2023: zorg dat je er bij bent!

Beste leden, oud-leden en ouders, Het bestuur van PQV vindt het belangrijk om te horen wat er speelt onder onze leden. Daarnaast dient zich een aantal uitdagingen aan, die we graag gezamenlijk het hoofd bieden.

Daarom is er tijdens afgelopen algemene ledenvergadering besloten om hier verder in te duiken, tijdens een gezellig evenement met een leuke activiteit en ruimte om na te denken over onze vereniging. Nadine Dijkshoorn, Ronald van Rooijen, Cees van Reeven en ik (Ferdy van Geest) hebben de organisatie hiervan op ons genomen.

Via deze weg willen we je van harte uitnodigen voor de Inspiratiedag van PQV! Tijdens deze middag, die zal plaatsvinden op 28 januari 2023 van 15:00 tot 18:00, zullen we een gezamenlijke leuke activiteit doen, op luchtige wijze nadenken over onze vereniging en proosten op het nieuwe jaar.
 
We vragen je om je aanwezigheid te bevestigen via je aanvoerder (of jeugdtrainer) vóór 30 november 2022, zodat wij deze dag zo goed mogelijk kunnen organiseren. Ben je niet verbonden aan een team? Bevestig je aanwezigheid dan via voorzitter@pqv-volleybal.nl.
 
We kijken er naar uit om jullie te ontvangen op 28 januari 2023! De locatie en verdere details zullen later gecommuniceerd worden. In het geval van vragen, voel je vrij om één van ons even aan te schieten in de sporthal.
 
Met sportieve groet,
 
Nadine, Ronald, Cees en Ferdy