31 May 2022

PQV bestuursvergadering

Het bestuur is weer bij elkaar gekomen om te vergaderen. Dit keer hadden we een bijzondere gast in ons midden. Nick van Uffelen was uitgenodigd en vond het leuk om een keer aan te sluiten. Nick, je bent altijd welkom, want je had echt iets bij te dragen en je hebt geweldig met ons meegedacht! Bedankt!

Wat hebben we verder besproken? 
We gaan flyers in de omgeving verspreiden. Een aantal bestuursleden hebben hiervoor al hun kinderen weten te strikken. Mocht je ook willen helpen met het uitdelen in jouw wijk, laat het dan even weten! 

Het beachvolleyballen start vanaf woensdag 8 juni weer in Monster. Hier bestaat een app-groep voor. Mocht je hier ook bij aan willen sluiten, dan horen wij dat graag. 

Wat staat er op de planning voor komend seizoen? 
De opening van het seizoen zal worden geregeld door Dames 2 en Heren 3. Hiervoor zijn Ingrid Keehnen (D2) en Dick van Geest (H3) de initiatiefnemers. We zijn benieuwd of jullie al bezig zijn met de voorbereidingen? 

Is eerder starten met trainen nog een mogelijkheid? Wij gaan op onderzoek uit en we houden jou hierover op de hoogte. 

We zullen in het nieuwe seizoen een aantal willekeurige (mogelijke) sponsoren aanschrijven. Gewoon om eens te kijken wat dit oplevert. Weet jij nog iemand die PQV zou willen sponsoren op welke manier dan ook, dan horen wij dat graag! 

Door Corona is er even geen mini (pupil) van de week meer geweest. Dit pakken we komend seizoen weer op. 

Wie oh wie vindt het leuk om de Technische Commissie aan te vullen komend seizoen? Iemand van de heren zou een goede aanvulling zijn. Wij horen het graag! 

Zijn er nog leuke activiteiten die we voor de jeugd zouden kunnen organiseren. Kom maar op met de leuke ideeën! 

We gaan voor komend seizoen nieuw trainingsmateriaal aanschaffen. Dit wordt bekostigd vanuit de subsidie van Jeugd aan zet, de opbrengsten van de Rabo clubsupport en onze materiaalsponsor Pijl Solutions. Hierbij wat foto’s om je nieuwsgierig te maken. 

We zullen komend seizoen weer een spetterend afsluitend uitje plannen! 

Groet, 

Marianne van den Berg (Penningmeester)