Sponsoren

Wie zijn wij?
Wij zijn volleybalvereniging PQV Westland. PQV is in 2013 ontstaan uit een fusie en is daardoor actief in drie kernen van het Westland (De Lier, Kwintsheul en Naaldwijk). We zijn dan ook een echte Westlandse vereniging met leden in de meeste kernen. Sinds onze aanstelling zijn we druk bezig om onze toekomstvisie, in samenspraak met onder andere onze leden en de Nederlandse Volleybal Bond, te formuleren in een 5-jarenplan. Wij vinden niet alleen onze sport belangrijk, maar willen ons ook graag inzetten voor de maatschappij. Sport verbindt, en wij willen graag het substraat vormen voor maatschappelijke verbinding. We doen dit onder meer door publieke toernooien te organiseren (nu wat minder door corona) en clinics te geven op basisscholen.

Welke rol kan een sponsor hierin spelen?

Uiteraard kunnen we dit niet allemaal alleen. Naast de inzet van vele vrijwilligers, maken relaties met meerdere grote en kleine sponsors dit al jarenlang mogelijk. Vanaf dit seizoen heeft de hoofdsponsor van de afgelopen jaren besloten om een stap terug te doen en ons op meer incidentele basis te sponsoren.

Er zijn verschillende manieren waarop u bij onze vereniging betrokken kan zijn. Wij, als PQV, zien grote potentiële voordelen voor beide partijen in een verbinding tussen onze vereniging en uw bedrijf. Zo kan een verbinding zorgen voor reclame en uitbreiding van de naamsbekendheid van uw bedrijf. En, laten we ook zakelijk blijven, sponsoring kan ook fiscale voordelen hebben.

Wat kan je van ons verwachten?

Dit verschilt uiteraard per sponsor en is afhankelijk van de mate van sponsoring. Als hoofdsponsor kunt u van ons verwachten dat de naam van uw bedrijf verbonden is aan onze vereniging. Dit is zichtbaar in al onze communicatie (we stonden afgelopen week nog in de kranten), wedstrijduitslagen, social media et cetera. Daarnaast kunnen we fysieke reclame in de verschillende sporthallen en op verenigingskleding aanbieden. Ook kunnen we een bedrijventoernooi organiseren, waarbij we uw bedrijf kunnen promoten onder onze connecties in de Lierse bedrijvenwereld.

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Uiteraard zijn er naast het hoofdsponsorschap ook legio andere mogelijkheden.Voor een overzicht van de overige sponsoropties staat in de PQV sponsorflyer vermeld wat u van ons kunt verwachten.

We hopen u snel te kunnen verwelkomen om een gesprek over de mogelijkheden aan te gaan!