14 Nov 2022

Sterrendebuut!

Heren 1 speelde op zaterdag in Delft tegen Delta. Hier kwamen we oude bekenden tegen in het veld, maar ook nieuwe spelers!

De oude bekende stond aan de andere kant van het veld, die kennen we nog uit onze jeugd. Kevin staat met zijn hup Blauwen met pensioen aan de overkant. Aan onze kant een nieuwe ster aan het front: Nick! Omdat we met 6 man zijn, hebben we versterking gezocht in deze krachtpatser die zijn eerste seizoen meedraait bij heren 2. Maar nu heren 1! Een debuut, en meteen een mooi debuut.

Nick raakt die ballen wel! Sterker, toen het even wat minder ging, en Nick erin gewisseld werd, ging het spel ook beter lopen. Lekker bezig! Soms heb je gewoon dat jeugdige enthousiasme nodig. Voor ons leuk om je bij ons te hebben. We hebben dan wel geen winst geboekt (je kunt ook niet alles hebben), maar wel een puntje voor de eer.

De eerste set, dat ging nog gelijk op, maar die lieten we toch liggen in de big points. De tweede en derde set gingen niet zo lekker, maar de laatste set namen we al snel een afstand van die blauwen en pakten we ze toch nog even goed aan! Dat voelt dan wel weer lekker. Helaas geen bitterballen achteraf, maar goed, broodje worst gaat er ook wel in.

Nick, bedankt, ontzettend leuk dat je ons hebt versterkt! En ik zou maar het zonnetje in de gaten houden als ik jou was!

 

Erik