28 Feb 2022

Welverdiende winst!

Afgelopen zaterdag waren we welkom bij Punch. Wij hadden de eer om te spelen in de nieuwe zaal en dat was echt wel een prettige hal om een wedstrijd te gaan winnen. Ook was via een livestream de wedstrijd te volgen, omdat er een student-ouder-dag was. Als het goed is ontvangen wij hiervan ook nog de opname. Hier kunnen we dan weer ons pluspunten uit halen en bekijken waar we nog aan kunnen werken.

We begonnen aan de eerste set. Het hup blauw was volop te horen, maar daar stoorden we ons niet aan. We waren goed van start gegaan en we waren van plan om echt even alles te laten zien wat we in ons hadden. Met een wissel aan de kant, waren er ook nog mogelijkheden.
De eerste set wonnen we met 25-23. Het was dus echt tot het eind spannend, want we waren aan elkaar gewaagd. Ook de tweede set bleven we snel reageren en hadden we veel ballen. Annija sloeg de bal dan ook ”PRECIES IN DE CORNER”! Hierdoor wonnen we de set zelfs met 25-19. De derde set werd zwaarder. We lieten wat meer ballen gaan en Punch wist de ballen ook goed te plaatsen. We wilden graag naar huis met de winst en ook nog in vier sets, dus we moesten aan de bak. We hadden onze spirit weer terug en Punch liet hun hoofd hangen. Ingrid en Annija hadden een strakke service en daar hebben we wel wat punten op gepakt. De vierde set hebben we tenslotte gewoon gewonnen, ja gewonnen! Je leest het goed. Dames 2 heeft de wedstrijd tegen Punch gewonnen. We hadden de punten hard nodig en konden er gelukkig vier mee naar huis nemen. Dit is onze tweede wedstrijd die we met winst konden afsluiten. Dit hadden we dan ook echt even nodig. Deze boost nemen we zeker mee naar de volgende game.

Dit smaakt namelijk naar meer!

Groet,

Dames 2